STINT L6 Pickup

Onderhoud van de binnenstad.

De Stint Pickup is een licht elektrisch voertuig, ontwikkeld met en vóór gemeenten en kent vele toepassingen. Denk aan afvalinzameling, groenvoorziening en onderhoud van de autoluwe binnenstad. De Stint heeft een bereik van 42 of 84 km en een laadcapaciteit van 250 kg.Creëer een mobiele werkplek met machines of gereedschap In de laadruimte past een europallet waarop je machines kunt bevestigen. Bijvoorbeeld voor glasbewassing. De laadklep zorgt voor eenvoudig laden en lossen van goederen.

Ook voor werkzaamheden op eigen terreinen is de Stint zeer geschikt. Bijvoorbeeld voor de housekeeping op vakantieparken of intern transport in een groot magazijn. Denk ook aan werkzaamheden in een voetgangersgebied, waarbij de snelheid gemaximeerd moet worden op 6 km/u. Heb je twijfels over welk model Pickup bij jouw werkzaamheden past? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

De Stint Pickup L6 heeft Europese goedkeuring ontvangen en is toegelaten om op de openbare weg te rijden:

Europese typegoedkeuring is van toepassing op de Stint Pickup L6 volgens Verordening (EU) nr. 168/2013 als voertuigtype L6e-BU: Light quadri-mobile for utility purposes.

Bestuurders zijn vereist minimaal rijbewijs AM of B te hebben.
De L6 Stint heeft een bromfietsnummerplaat en wordt gezien als een bromfiets.

De plaats op de weg is het fietspad. In sommige gemeenten is de snorfietser verplicht om op de rijbaan te rijden wanneer het zo is aangegeven

Op de L6 Stint is het dragen van een goedgekeurde helm verplicht.

Klik hier voor meer informatie