STINT L6 Cargo

De Stint Cargo is een licht elektrisch voertuig:

Ontwikkeld voor gebruik in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Veelzijdig en zeer geschikt voor pakketbezorging in de Last Mile. Met een actieradius van 42 of 84 km heeft de accu genoeg vermogen voor lange routes met veel stops. Met een laadcapaciteit van 250 kg zijn er talloze activiteiten die de Stint Cargo kan ondersteunen.

Creëer een mobiele werkplek met machines of gereedschap:

Met een mobiele stroomvoorziening en ingebouwd gereedschap is alles bij de hand voor bijvoorbeeld service- of onderhoudswerk in de binnenstad. De vleugeldeuren bieden snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte en kunnen aan beide zijden worden geopend.

De Stint Cargo heeft Europese goedkeuring ontvangen en is toegelaten om op de openbare weg te rijden:
Europese typegoedkeuring is van toepassing op de Stint Cargo volgens Verordening (EU) nr. 168/2013 als voertuigtype L6e-BU: Light quadri-mobile for utility purposes. Bestuurders zijn vereist minimaal rijbewijs AM of B te hebben.
De Cargo Stint heeft een bromfietsnummerplaat en wordt gezien als een Klasse A Bromfiets. In sommige gemeenten is de bromfietser verplicht om op de rijbaan te rijden wanneer het zo is aangegeven
Op de Cargo Stint is het dragen van een goedgekeurde helm verplicht.

Klik hier voor meer info: